Bokningssystem

Välkommen till Föreningarnas Hus lokalbokning.

Vi använder oss av ett system som heter boka.se. För att kunna boka lokal hos oss måste man ha ett konto hos boka.se. Kontot ska vara en riktig mejladress, men ges ett eget lösenord från boka.se (mejlkontot har förstås det lösenord som Ni har gett det). Lösenordet skickas till den mejladress Du anger som kontonamn. Är Ni flera i föreningen som bokar lokaler kan det vara en bra idé att skapa en mejladress specifikt för lokalbokningar, som flera kan använda sig av eftersom bokningsbekräftelser mm kommer till den adressen.

Efter att Du har skapat ett konto hos boka.se kan Du logga in på Föreningarnas Hus bokningssystem, där alla rum vi har för bokning presenters i form av kalendrar.

Till Föreningarnas Hus Bokningskalendrar  

Rummen Röda, Blå och Gröna kan bokas utan någon hyreskostnad medan det för övriga debiteras en hyra (se info under respektive rum). Information om de olika rummen finns under vår huvudmeny.

Om Du inte har bokat förut, rekommenderar vi stark att Du läser igenom hur man skapar en bokning och de allmänna villkor som gäller för bokningar.

Till Bokningsinstruktioner

I samband med ett möte kan en beställning av fika mm göras i Husets Cafés kalender.