Kalendarium

Under rådande omständigheter erbjuder vi i nuläget inga publika arrangemang i form av kurser, föreläsningar, temakvällar eller annat. Men vi är i full fart med att planera höstens program – oavsett det blir på plats i Föreningarnas Hus eller i digital form – så kommer vi att återkomma med ett mindre utbud av arrangemang för hösten 2020 här inom kort.

18/6. Välkommen till en digital dialogträff med MUCF och Örebro Föreningsråd
Torsdag 18 juni kl. 14:00-16:00. Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor (MUCF) i samverkan med Örebro Föreningsråd är intresserade av att träffa dig som har en ledande position i en civilsamhällesorganisation. Kanske är du förtroendevald, verksamhetsledare eller har ett extra ansvar för utveckling inom din organisation.
Kontaktuppgifter samt anmälningslänk finner du i bifogad inbjudan.
För att främja det civila samhällets möjligheter och utveckling hoppas vi att många har möjlighet att deltaga. Hjälp oss därför gärna att dela denna inbjudan vidare till fler aktörer inom det civila samhället.
Läs mer i inbjudan.